Kethoprak Panji-Sekar Taji

Den Haag - za 11 jun '05 ·

De 2e voorstelling van Panji – Sekar Taji, was op zaterdag 11 juni in het Museon te Den Haag. De bezoekers hebben enorm genoten van het toneelstuk. Het gezelschap van Manggar Megar kregen naast lof en waardering ook de moed geprezen om verder te gaan met het opzetten van Javaanse toneelstukken. 

Kethoprak Panji-Sekar Taji

Den Haag - za 11 jun '05 · De 2e voorstelling van Panji – Sekar Taji, was op zaterdag 11 juni in het Museon te Den Haag. De bezoekers hebben enorm genoten van het toneelstuk. Het gezelschap van Manggar Megar kregen naast lof en waardering ook de moed geprezen om verder te gaan met het opzetten van Javaanse toneelstukken. 

Ere gasten van deze avond waren twee functionarissen van de Indonesische Ambassade, afdeling Cultuur. Zij hebben met professionele ogen gekeken naar het toneelstuk en vonden het geweldig.