Herdenking en viering 115 jaar Javaanse Immigratie

Amsterdam - za 13 aug '05 ·

Na het laatste optreden in Den Haag dachten we dat het erop zat. Maar wat bleek, een extra optreden! We zijn toen door de voorzitter van Stichting C.H.J.I.,  mevrouw drs. Hariëtte Mingoen gevraagd om op te treden. En wel voor minimaal 500 man! Wij moesten wel even slikken met de gedachte al! Maar wat maakt het uit! We doen het gewoon! 

Herdenking en viering 115 jaar Javaanse Immigratie

Amsterdam - za 13 aug '05 · Na het laatste optreden in Den Haag dachten we dat het erop zat. Maar wat bleek, een extra optreden! We zijn toen door de voorzitter van Stichting C.H.J.I.,  mevrouw drs. Hariëtte Mingoen gevraagd om op te treden. En wel voor minimaal 500 man! Wij moesten wel even slikken met de gedachte al! Maar wat maakt het uit! We doen het gewoon! 

Stichting Comité Herdenking Javaanse Immigratie (CHJI), herdenkt en viert 115 jaar Javaanse Immigratie.

Manggar Megar was van de partij! Een dag om nooit te vergeten!

Het was een uitdaging en een dag om niet te vergeten. We moesten onze voorstelling van 2,5 uur terugbrengen naar 1 uur. Niet alle toneelspelers waren aanwezig, omdat ze met vakantie gingen. Dus hadden een aantal een dubbele rol of een nieuwe rol. 

Toen we aankwamen zagen we dat het podium kleiner was, wat we niet gewend waren. Er waren niet genoeg microfoons …​ kortom hard praten. We hadden geen eigen kleedkamer. Alle uitgenodigde groepen liepen door elkaar heen. 

Het was erg druk, maar het was echt leuk om mee te maken. Alles ging uiteindelijk goed! We kregen zelfs complimenten. Na alle optredens was er een after-party! En daarna de bus in en naar huis. De buschauffeur wilde eerder vertrekken en dat was te merken ook! In no-time waren we in Den Haag!