Workshop AGANNA

Den Haag - vr 27 feb '09 ·

Na anderhalf uur zwoegen en zweten was het tijd om de “Exotic Equator” (Eksotik Khatulistiwa) te presenteren aan het publiek.

Workshop AGANNA

Den Haag - vr 27 feb '09 · Na anderhalf uur zwoegen en zweten was het tijd om de “Exotic Equator” (Eksotik Khatulistiwa) te presenteren aan het publiek.

Workshop AGA’NNA

Het was zover, vrijdag 27 februari 2009, de introductie van de nieuwe danscreatie van Vannana. In deze dansvoorstelling heeft zij traditionele dansbewegingen gecombineerd met o.a. Hip Hop en Jazz ballet.

Ons hart klopte in ons keel, want hoe zal het publiek deze danscreatie ontvangen? Maar, de workshop die wij hieraan besteed hebben, werd een overweldigend succes.

Vannana had het heel druk met de deelnemers. Na anderhalf uur zwoegen en zweten was het tijd om de “Exotic Equator” (Eksotik Khatulistiwa) te presenteren aan het publiek.

Het publiek was superrrrr enthousiast en er komt zeker een vervolg…………………!

Wat vond Vannana er zelf van:

Vrijdag 27 maart 2009 is voor mij een heugelijke dag. Door Stichting Manggar Megar kan ik op die dag mijn zelf gecreëerde dansshow "Exotic Equator" laten zien. Zo’n veertig leden van de stichting zijn komen kijken.

Na vier dans presentaties, was er een workshop voor geïnteresseerden. Oud en jong deden volop mee. Zij waren erg enthousiast. En ik was erg blij dit te zien, zowel als danseres en als danslerares.

Ik hoop dat er in de toekomst snel weer een gelegenheid komt om voor Stichting Manggar Megar een dansworkshop te geven. Ik dank jullie allen.

Vannana Grave-Shahab