5e editie Pasar Kliling 2009

Den Haag - za 21 nov '09 ·

De 5e editie Pasar kliling kreeg als thema mee: onverwachte ontmoetingen. Want deze interculturele dag stond in het teken van kennismaken met alle groepen, die in het Dienstencentrum Copernicus als thuis basis hebben. 

5e editie Pasar Kliling 2009

Den Haag - za 21 nov '09 · De 5e editie Pasar kliling kreeg als thema mee: _onverwachte ontmoetingen_. Want deze interculturele dag stond in het teken van kennismaken met alle groepen, die in het Dienstencentrum Copernicus als thuis basis hebben. 

Ook de groepen konden met elkaar kennismaken. 

De bewoners van Segbroek en die van daarbuiten waren uitgenodigt om te komen zien wat er allemaal gebeurt. 

Het concept onverwachte ontmoetingen met de diverse groepen van zeer verschillende culturele achtergronden werd een mega succes! 

Het publiek genoot o.a. van optredens van: Gamelanorkest Witing Klapa gevolg door Ngrema, Bollywooddans, Pangkur Lomboh, Country Line Dance, Dennis Benraadt, Sinar Anyar, Gypsydans, Fabian, sketch "Ember", Istika, Pepperoni, Jakarta Broadway, Poco poco, Gandrung, Kembang Pencak, Bruidskledingshow en de dag werd afgesloten met dansformatie MPC.

Segbroek bedankt, bedankt allemaal!