Benefiet Worldharvest

Breukelen - za 8 jun '13 ·

Op zaterdag 8 juni heeft stichting Manggar Megar tezamen met dansgroep Sinar Anyar met gamelan ensemble Witing Klapa haar bijdrage leveren aan de benefiet voor stichting Worldharvest. Deze stichting sponsort goede doelen in Indonesië.

Benefiet Worldharvest

Breukelen - za 8 jun '13 · Op zaterdag 8 juni heeft stichting Manggar Megar tezamen met dansgroep Sinar Anyar met gamelan ensemble Witing Klapa haar bijdrage leveren aan de benefiet voor stichting Worldharvest. Deze stichting sponsort goede doelen in Indonesië.

De benefiet begon eind van de ochtend met de ontvangst van gasten onder begeleiding van gamelan muziek van Witing Klapa. Vervolgens waren er optredens van indonesische dans- en muziekgroepen die belangeloos haar bijdrage leverden. Zowel moderne Indonesische dansen als de traditionele dansen en popmuziek uit de hele archipel kon het publiek bewonderen.

Dansgroep Sinar Anyar voerde de dansen Eko Prawiro en Gathot Kaca Gandrung op onder begeleiding van live gamelan muziek.