9e editie Pasar Kliling

Den Haag - za 2 nov '13 ·

Thema voor dit jaar is Ontmoetingen. Dit jaar organiseren we de Pasar Kliling in Theater de Vaillant, Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag, van 12:00-18:00 uur.

9e editie Pasar Kliling

Den Haag - za 2 nov '13 · Thema voor dit jaar is _Ontmoetingen._ Dit jaar organiseren we de Pasar Kliling in Theater de Vaillant, Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag, van 12:00-18:00 uur.

Stichting Manggar Megar organiseerde de 9e editie van de Pasar Kliling in haar nieuwe onderkomen in Theater De Vaillant te Den Haag. Als vanouds stroomden de bezoekers doorlopend binnen en was er van alles te zien op cultureel gebied: moderne en traditionele Balinese dansen (dansgroep Dwi Bumi), moderne en traditionele Javaanse dansen (dansgroepen Mida en Sinar Anyar), Surinaams Javaans/Indonesische gamelan muziek en dans (ensemble Istika met een Golek dans en Witing Klapa met twee Surinaams/Javaanse dansen) en pop Jawa met de welbekende zanger Eddy Assan.

De optredens werden verzorgd in het theater met tribune gedeelte en in de publieke ruimte van het theater. Dit laatste gaf natuurlijk een intieme sfeer aan de optredens door de dansers/danseressen en Eddy Assan. Het publiek reageerde erg enthousiast hierop. Daarnaast waren er heerlijke hapjes, versnaperingen en eten te koop zoals dat gebruikelijk is op de Pasar Kliling. Langs deze weg bedankt stichting Manggar Megar alle sponsoren, artiesten en het geweldige publiek. Tezamen hebben we er een onvergetelijk evenement van gemaakt! Op naar de 10e editie in 2014!