Gideons droom en andere Indische sprookjes in De Nieuwe Regentes theater

Den Haag - za 30 jan '16 ·

In zijn theaterprogramma Gideons droom en andere Indische sprookjes bracht Ernst Jansz het repertoire dat hij heeft samengesteld ter gelegenheid van de heruitgave van zijn debuutroman Gideons droom (1983/2013).

Gideons droom en andere Indische sprookjes in De Nieuwe Regentes theater

Den Haag - za 30 jan '16 · In zijn theaterprogramma Gideons droom en andere Indische sprookjes bracht Ernst Jansz het repertoire dat hij heeft samengesteld ter gelegenheid van de heruitgave van zijn debuutroman Gideons droom (1983/2013).

Voorafgaand aan het programma serveerde Toko Toet een heerlijk Indonesisch diner, terwijl er prachtige gamelanmuziek van gamelan groep Witing Klapa van stichting Manggar Megar werd gespeeld.